ישראלים רבים נוהגים בתדירות כזו או אחרת להשתמש בגריל – בין אם כדי לצלות בשר ובין אם כדי לצלות מוצרים מן הצומח. בעבר במרבית המקרים היה זה גריל פחמים, אבל הזמנים משתנים, וכיום ההמלצה של כל מי שמבין היא לבחור בגריל גז.
היתרונות של גריל גז
לגריל גז מספר יתרונות משמעותיים: ראשית, אין צורך לנפנף ולהתעסק עם חומרי הבעירה – לוחצים על כפתור והגריל מתחיל לבעור. שנית, אין צורך לדאוג לפחמים. יתרון שלישי הוא השליטה הטובה הרבה ביותר במידת החום על גבי הגריל, ובהתאם האפשרות להפיק מטעמים משובחים במיוחד. במרבית המקרים ההכנה גם מהירה יותר, וגם בהיבט הבריאותי גריל גז נחשב לטוב יותר בהשוואה לאופציית הפחמים.
ההעדפה ההולכת ומתחזקת לגריל גז הביאה למבחר רחב של מוצרים בקטגוריה זו, ואחד הטובים ביותר בהם Char Broil.
ניסיון של 50 שנים, חדשנות מתמדת
האיכות הגבוהה של המותג Char Broil נובעת מהשילוב המוצלח בין ניסיון של עשרות שנים לבין חדשנות בלתי פוסקת. כדאי לדעת שמדובר במותג אמריקאי שמנצל טכנולוגיות מתקדמות ובהן אינפרא אדום – וכך למשל רשת נירוסטה אשר מונחת מעל למבערים ומתחת לרשת הצלייה מפיקה חום שכזה (אינפרא-אדום). החום מהסוג הזה הופך את המאכלים לעסיסיים וטעימים במיוחד, ובנוסף מאפשר לחסוך בגז.
הדגמים השונים של Char Broil
לחברת Char Broil שלל דגמים איכותיים, ובפרט כדאי להכיר את פרפורמנס 2, את פרופשיונל 2 ואת פרפורמנס 4.
דגם ה-Performance 2 כולל צמד מבערי נירוסטה עם הספק של 24,000 BTU, משטח הצלייה שלו הינו מברזל יצוק, המכסה הינו מנירוסטה (ששומרת היטב על החום וכמו כן מתאפיינת בעמידות בפני תנאי מזג אוויר שונים) ועוד כדאי לדעת כי ישנה אחריות של לא פחות מעשר שנים על המבערים.
דגם ה-Professional 2 כולל את טכנולוגיית האינפרא-אדום האיכותית, משטח הצלייה שלו מרווח במיוחד (ושכולל ציפוי שמגן עליו לאורך זמן), האחריות על המבערים (שעוצמתם 18,000 BTU היא ל-15 שנה) ועוד כדאי לדעת שלדגם זה מדפים מתקפלים.
דגם ה-Performance 4 כולל 4 מבערים בעוצמה של 36,000 BTU (עם אחריות לעשר שנים) ורשתות מיציקת ברזל. המכסה עשוי נירוסטה, ואיכות הצלייה גבוהה במיוחד.